Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, Afyonspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde antrenman öncesi konuşan 53 yaşındaki teknik adam, “Yeni sezona hazır olduğumuzu düşünüyorum. Hazırlık maçlarında kendi eksiklerimizi gördük. Sonuç odaklı bakmıyoruz. Yaklaşık 13-14 kişilik hazır bir kadroya ulaştık. Diğer genç arkadaşlarımız da kendilerini geliştiriyorlar. Bu sayının çoğalması için özel idmanlar da yapıyoruz. Bursaspor’un çocuklarına güveniyorum. Kolay bir mücadele olmayacak ama her gün bu çocukların geliştiğini görüyorum. Verdikleri mücadele ile de beni haklı çıkardıklarını göreceksiniz" diye konuştu.

KULÜBEDE OLACAKLAR

Tahsin Tam, Furkan Emre Ünver’in sakatlığı ile ilgili olarak, “Furkan Emre Ünver artık takımla çalışacak düzeye geldi. Oynadığı bölge de önemli. Daha erken kullanabiliriz. Furkan, Afyonspor maçında en kötü kulübede olacak. Birlikteliği sağlayan bir oyuncu. Furkan hep yanımızda olacak” dedi. Tahsin Tam ayrıca hedefleri ile ilgili de, “Sezon başında söylediğim gibi Play-Off yarışında olacağımıza inanıyorum. Kendi çocuklarımıza güveniyoruz, inanıyoruz. Bursa şehri de onlara saygı gösterecektir. Bu fırsatı da gençlerimizin iyi değerlendireceğimize inanıyorum.”

Bahsine

RAKİPLERDE DE EKSİK

Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, ilk haftada oynanan 9 maçı da izlediklerini belirterek, “Rakiplerimizi canlı takip ettik. Tüm ekibimiz maçlara dağılıp izlediler. Rakiplerimizin çoğunda adaptasyon sorunu var. Sıcak havada oynanan maçlarda tempolar yüksek değildi. Rakiplerde de eksikler mevcut. Onları gözlemledik. Taktik çalışmalarımızı da ona göre yaptık. Afyonspor maçıyla da bismillah deyip başlayacağız” şeklinde konuştu. >>ODAK HABER MERKEZİ