TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz HES İlaç Afyonspor ligin ikinci haftasında da puan almayı başardı. Evinde ağırladığı Bursaspor’u tek golle geçmeyi başaran mor beyazlı ekip sahadan 3 puanla ayrıldı. Zafer Stadında oynan müsabakaya hızlı bir giriş yapan ve baştan sona üstün bir ortaya koyan temsilcimiz HES İlaç Afyonspor ilk yarıda istediği golü bulamadı ve ilk yarı0-0 sonuçlandı. İkinci yarıya da hızlı bir giriş yapan temsilcimiz aradığı golü 87. Dakika da İsmail Hakkı Doğan ile buldu.

BAŞTAN SONA ÜSTÜN OYNADIK

HES İlaç Afyonspor rakip kaleye 16 şut çekerken bunlardan 6 tanesi kaleyi buldu. Yüzde 56 ya yüzde 44 topla oynama oranına ulaşan Afyonspor’un bir şutu ise direkten döndü. Temsilcimiz 5 korner kullanırken 4 oyuncumuz ise sarı kart gördü. HES İlaç Afyonspor sezonun açılış maçında Nazilli Belediyespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmış kendi evinde ağırladığı Bursaspor’u tek golle geçerek puanını 4 e yükseltti. Afyonspor ligin 4. haftasında ise Batman Petrol Spor’a konuk olacak.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Zafer Stadında oynanan müsabakaya ilgide oldukça yoğun oldu. Binlerce taraftarın yanı sıra müsabakayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel, Belediye Başkan Yardımcısı ve Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, Afyonspor yöneticileri de tribünden takip etti. ODAK HABER MEKEZİ