Program; Cumhuriyet Meydanında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına bırakılmasıyla başladı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve akabinde belediye bandosu eşliğinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.
 
“ÇOCUKLARIMIZ İLE BİR ARADAYIZ”
 
Programın devamında ise Hürriyet İlkokulunda düzenlenen İlköğretim Haftası Kutlama Etkinliklerine geçildi. Günün anlam ve önemine binaen konuşmaların Dinar Kaymakamı Kemal Duru ve İlçe Mili Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş tarafından gerçekleştirilmesinin ardından öğrencilerimiz tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler ve halk oyunları gösterileri gerçekleştirildi.
 
ÇEVRECİ COCUK OYUN SETLERİ DAĞITILDI
 
Programın sonunda ise; Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Necip Kacar, İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkan v. Adnan Güzeldal, Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, İl Genel Meclis Üyesi Murat Orhan ve beraberindeki heyet, sınıflarımızda öğrencilerimizi ziyaret ederek, yeni eğitim öğretim yıllarında başarılar dilediler. Dinar Kaymakamımız Kemal Duru ve Belediye Başkanı Nihat Sarı, öğrencilere Belediye ve Sağlıklı Kentler Birliği İş birliği ile ilkokul öğrencileri için hazırlanan “Çevreci Çocuk Eğitim Seti” hediyelerini takdim ettiler. ODAK HABER MERKEZİ