Paranın yönetilebilmesi, yatırımların doğru alanlarda yapılabilmesi; vakit ve nakit bütünlüğünün sağlanabilmesi için ekonomiye ilişkin bilgi ve öngörünün güçlü olması gerekiyor. İşletmelerin, ailelerin, bireylerin ve yöneticilerin; kısacası toplumun her kesiminin bütçe dengeleme çalışması, finansal okuryazarlıktan geçiyor” dedi.

KATILIM BELGESİ VERİLDİ

Sömer, “Eğitimi verecek olan Prof. Dr. Cantürk Kayahan, TOBB Afyonkarahisar Oda ve Borsalar’ın Akademik Danışmanlığı’nı başarıyla sürdürüyor. Sayın Kayahan’a yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyor; eğitimimizin yararlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Sömer’in ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve TOBB Afyonkarahisar Oda-Borsa Akademik Danışmanı Prof. Dr. Cantürk Kayahan, finansal okuryazarlık kavramı, bu kavramın geliştirilmesi amacıyla yapılması gerekenler hakkında ayrıntılı bir sunum yaptı. Eğitim, Katılım Belgeleri’nin takdim edilmesiyle sona erdi. N\S

AKÜ’de Kitap Okumanın Önemi Üzerine Konferans Gerçekleştirildi! AKÜ’de Kitap Okumanın Önemi Üzerine Konferans Gerçekleştirildi!

Editör: Nurbanu Soy