Hüseyin Sümer Ortaokulu'nda Türkçe'nin duru bir şekilde kullanılmasını sağlamak, argo konuşmanın önüne geçmek, toplumsal duyarlılık oluşturup, gelecek nesillerimize daha nazik konuşulan bir ortam bırakmak, argo konuşmanın meydana getireceği fiziksel ve ruhsal şiddeti engellemek amacıyla yapılan ''Ağzımız Tatlansın'' isimli proje etkinliği düzenlendi. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fatih Akçil ve Mevlüt Çınar, Şube Müdürü Medeni Buğra, okul idarecileri, öğretmenler ve davetliler katıldı. Öğrencilere ve davetlilere Afyon'un yerel tatlarının da ikram edildiği program müzik gösterileriyle devam etti.

Programın akabinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, öğretmenler odasında idareci ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi, öğretmenlerimizle istişarelerde bulundu.

Program İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın, projede emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür etmesiyle sona erdi. >>ODAK HABER MERKEZİ