Bu haftaki ziyaretlerine Dinar ve Kızılören ilçelerinden başlayan AK Parti İlimiz Milletvekili Ali Özkaya, 1 günde Dinar ve Kızılören’de 16 program gerçekleştirdi. Dinar ve Kızılören’de köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Özkaya, sorunlara yerinde çözüm üreterek, “Az laf, çok iş” dedi.

18 İLÇEDE HİZMETİMİZ VAR

Ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, “Dinar ve Kızılören ilçelerimizde köy, köy gezerek vatandaşlarımız ile kucaklaşıyoruz. Güne parti binamızda vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek başladık, akabinde 12-13 köyde program gerçekleştirdik. Bunun yanında ilçe merkezlerinde ziyaretlerimiz oldu. Her an halkımızın arasındayız, Afyonkarahisar’ın 18 ilçesinde hizmetlerimiz var. Bu hafta Dinar, Kızılören, Afyonkarahisar Merkez, Bayat ilçelerimizde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Gezdikçe görüyoruz ki halkımızın Cumhurbaşkanımıza, AK Partimize ve bizlere olan teveccühü gün geçtikte artıyor. Eksiklerimiz elbette var, onları da gidermenin gayretini AK Parti olarak hep birlikte taşıyoruz. Allah’ın izni ile Cumhurbaşkanımız liderliğinde 2023 seçimlerine hazırız. Çiftçilerimizin bu sene tarihi bir kazanç elde etmesi bizleri çok memnun ediyor. AK Parti olarak, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve tüm kadrolarımız ile milletimizin emrindeyiz” dedi.  Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Özkaya, Merkez’de nokta ziyaretler düzenleyerek programına devam etti.

SİYASET BİR BAYRAK YARIŞI

Gaziler Derneği, taziye ziyaretleri, asker eğlenceleri, pazar yeri ziyaretleri ve AK Parti’de geçmiş dönemlerde görev alan isimlerle buluşan Milletvekili Özkaya, AK Parti’de eski diye bir kavram olmadığını kaydederek, “Siyaset bir bayrak yarışı, dün görev alan kardeşlerimiz, abilerimiz bugünde aynı heyecan ile davamıza, Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmanın gayretini taşıyor, Bizimde onları unutmamız asla söz konusu olamaz” dedi. Milletvekili Özkaya, Gaziler derneğinde Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, gaziler ve şehit yakınları ile bir araya gelerek, “Şehitlerimiz, Gazilerimiz her zaman bizlerin önceliğidir, Onların her zaman emrindeyiz, şehitlerimizin yakınları bizlere en büyük emanettir” dedi.

ZİYARETLERİMİZDE GÖRÜYORUZ

Ziyaretlerinde 6 lı masaya değinen Milletvekili Özkaya, “Allah aşkına herkes elini vicdanına koysun, bir yanda daha adaylarını açıklamayan,HDP’ye bakanlık verelim mi? vermeyelim mi tartışmalarına nokta koyamayan bir masa ve etrafını donatanlar, diğer tarafta ise Birleşmiş Milletler binasının hemen karşısında Türkevi inşa eden ve burada onlarca devlet başkanını misafir eden Erdoğan var.  Türkiye’yi daha ileriye, güzele kim götürür? Bunların amacı ülkemizi istikrarsızlığa boğmak dışında bir şey değildir. Halkımız herşeyi görüyor, Allah’ın izni ile Dünya Lideri Cumhurbaşkanımızı yeniden seçerek, bu 6+1 masaya en güzel cevabı 20 yıldır olduğu gibi sandıkta verecek, tercihini, istikrar, Güçlü ve Büyük Türkiye’den yana kullanacaktır. Biz ziyaretlerimizde bunu çok iyi görüyoruz” dedi.  Milletvekili Özkaya, Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni de ziyaret etti. ODAK HABER MERKEZİ