Daha önce Emirdağ Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen ve ortaokul öğrencilerinin hedef kitle olarak katılım gerçekleştirdiği "Su Tasarrufu ve Çevre Bilinci" konulu seminer neticesinde, seminer içeriğiyle ilgili ödüllü sınavda dereceye giren öğrenciler, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici tarafından Kaymakamlık Makamında kabul edilerek ödüllendirildi.

ÖDÜLLERİ BİLİCİ’DEN ALDILAR

Ödüllü sınavda 1.liği paylaşan Mithatpaşa Ortaokulu öğrencilerinden Melih Güvenir, Ahmet Arda Yazgı ve Furkan Küçüktaş ile 2. Olan Büşra Yüce ve 3.lüğü paylaşan Meyra Nil Şahbaz ile Berra Candan ödüllerini bizzat Kaymakam Bilici 'nin elinden aldılar.

EĞİTİM VE ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Gençlerin bu bilince sahip olmasının çok değerli olduğunu ifade eden Kaymakam Bilici "Tüm Dünyanın, ülkemizin ve ve ilçemizin, özellikle bizlerin ve siz gençlerimizin en çok önem vermesi gereken konuların başında gelen bilinçli su tüketimi ve çevre bilincinin kazanılması hususunda Kaymakamlığımızın sürdürmüş olduğu çalışmalar devam etmekte... Sizler de bu çalışmalar kapsamında almış olduğunuz eğitim neticesinde yapılan değerlendirmede çok değerli bir başarıya imza atarak bu ödülleri almaya hak kazandınız. Sizleri, ailelerinizi, okul idarenizi ve öğretmenlerinizi de ayrıca bu başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Gerçekten çok önem arz eden bu konuda siz gençlerimizin bu bilince sahip olması hepimiz için çok değerli. Bu önem dahilinde Kaymakamlığımız ilgili konuda eğitim ve etkinliklere devam edecektir" dedi.

Ödüllerini bizzat Kaymakam Bilici'nin elinden alan öğrenciler de mutluluklarını dile getirerek Kaymakam Bilici'ye teşekkür ettiler. >>ODAK HABER MERKEZİ