Çevreye duyarlı temiz geri dönüşüm alanında faaliyet gösterecek olan Argem Geri Kazanım (Endüstri Makine Nakliye İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti) şirketinin Afyonkarahisar Bolvadin Organize Sanayi Bölgesinde Alüminyum Granül İmalatı yapacağı fabrika binasının temel atma töreni gerçekleştirildi. Hayata geçirilen10 Milyon TL bütçeli yatırımın tamamlanması ile birlikte proje toplam 35 vatandaşa istihdam imkânı sağlayacak.

Temel Atma Törenine Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Uğur Fidan, Yatırımcı şirket yetkilileri ile birlikte kurum amirleri katıldı.

 BOLVADİN'E BÜYÜK MÜJDE 

Projenin temel atma töreninde konuşma yapan Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, “Her alanda olduğu gibi Bolvadin OSB’nin gelişmesinde de Valiliğimizin desteğini her an gördük. Bu hafta Sayın Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın başkanlığında yapılan OSB Koordinasyon toplantısında Valimiz yatırımcılara her türlü desteğin verileceğini belirtti ve bizlere destek oldu. İlçemiz ve yatırımcılarımız adına Sayın Valimize, yatırımı şehrimize kazandıran Yakup Akbudak’a çok teşekkür ediyoruz. Bu fabrikaların inşaat çalışmalarına başlaması ve üretime adım atmaları Bolvadin halkı tarafından uzunca bir süredir beklenen bir müjdeydi. İnşallah bu yıl içinde sözleşme imzalanan diğer yatırımcılarımız da temel atmaya başlayacaklar. Hem ilçemize hem yatırımcılara hayırlı olsun” dedi. HABER: BETÜL ÖZDEMİR

Editör: TE Bilisim