Millî Eğitim Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve TRT Genel Müdürlüğü arasında "Öğrencilerde Trafik Bilincinin Geliştirilmesi İş Birliği Protokolü" kapsamında Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel,  İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Keklicek, Zafer Mahallesi Muhtarı İsmail Gökhan Buga, İl Trafik Şube Ekipleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile Kadaifçioğlu İlkokulu'nda "Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu"  sloganıyla "Yayalar Kırmızı Çizgimiz" etkinliği yapıldı.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı etkinlikte yer alan öğrencilerin etkinliğe göstermiş olduğu ilgi ve alakadan çok memnun kaldığını dile getirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Okul idarecileri ve öğretmenlere özverili çalışmaları sebebiyle teşekkür etti.

BRAİLLE ALFABESİNİ KULLANDILAR

Yapılan etkinlik akabinde, protokol üyeleri tarafından sınıflar ziyaret edilerek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelindi. Görme engelliler sınıfında öğrencle birlikte Braille Alfabesini kullanarak yazı yazdılar. "Yayalar Kırmızı Çizgimiz" etkinliği öğrencilerle toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim