Seçimlerde oy kullanma işlemi sabah saatlerinde başladı. Gün boyunca sürdü. Oy kullanmaya gelen Afyonkarahisar’ın tanınmış isimleri de oy kullanma işleminin ardından değerlendirmelerde bulundu.Afyonkarahisar Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Ali Çiloğlu, “Herhalde ben yani bu katılımcıların içerisinde çok eski Meclis Üyesi olaraktan bu katılım gerçekten yoğun bir katılım oldu. Tabi bu da demokrasinin gerçekleri. Katılımın yüksek olmasının faydalı olacağını düşünüyorum. Ülkemize ve memleketimize inşallah hayırlı olur diyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum” dedi.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Megabirlik Medya İcra Kurulu Başkanı İş adamı Adnan Demirel, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimi memleketimiz için inşallah hayırlı uğurlu olur. Önce Meslek Grupları seçilecek. Sonra Meclis seçilecek. Daha sonra da başkan seçilecek. Böyle bir seçimin Afyonumuza, Afyon ekonomisine, Türkiye ekonomisi ve dünya ekonomisine faydalı olmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. ATSO Meclis Başkanı Mehmet Sıtkı Merdivenci, “ATSO seçimleri öncelikle ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Bugün (Cumartesi) gördüğünüz gibi yoğun bir kalabalık, büyük bir ilgiyle seçimlerimizi yapıyoruz. Tüm adaylara başarılar diliyorum” diye konuştu.

GÖNLÜM SERTESER’DEN YANA

ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül de şunları söyledi: “Bu dönem Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın görülmediği şekilde seçime yoğunluk ve ilgi var. Çünkü iki tane başkan adayı var. Geçmiş dönemlerde böyle hiç olmamıştı. Benim de bu beşinci dönemim. İki tarafa adaylar için de hayırlısı olsun. Afyon için hangisi hayırlı ise, o olsun diyoruz. Hüsnü başkanın bu göreve devam etmesini istiyoruz. Biz de aynı ekipteyiz. Başarılar diliyoruz tüm kırmızı listedeki arkadaşlara” dedi. Megabirlik Medya Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bilgici, “Yoğun bir talebin olduğu seçimlerin inşallah Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz ama gönlümüz tabi mevcut başkan sayın Hüsnü Serteser’den yana. Bunun sebebi de Afyon’a yaptığı yatırımlar zaten göz önünde. İnşallah hak eden kazanır diyorum” dedi.

DEMOKRATİK BİR SEÇİM

Afyonkarahisar İscehisar Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Çakmak da, “Ülkemize, ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Demokratik ortamda seçimler yapılacak. Kazanan hangi liste olursa, ülkemizin ve ilimizin hayrına yararlı işler yapmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. İş adamı İbrahim Alimoğlu ise, “Tek düşüncem hayırlı kimse, Afyonumuz için, ülkemiz için hayırlı ne olacaksa onu istiyorum. Ama görüyorum ki, çok güzel demokratik bir seçim oluyor. Bu kadar insanların buraya katılım yapması, bana gurur verdi” ifadelerine yer verdi. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim