Kasım ayının başında yapılan Yeniden Refah Partisi 2. Olağan Büyük Kongresine yoğun bir katılım olarak Türk siyasi tarihinin en yüksek katılımlı kongrelerinden bir tanesini gerçekleşmişti. Türkiye geneli 81 ilin baz alındığı katılımda Afyonkarahisar olarak otobüs ve münferit araçlarla altı yüzü aşkın kişinin kongreye katılması sonrasında Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Teşkilatlarına Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından teşekkür beratı verildi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara’da yapılan Yeniden Refah Partisi İl Başkanları Toplantısında Afyonkarahisar ile birlikte katılım sağlayan illere de Teşekkür Beratı verilirken konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Çetinel “Yeniden Refah Partisi olarak bizler Genel Başkanımızın istediği ölçü ve doğrultuda Afyonkarahisar’dan şahlanışı başlatmak istiyoruz. Tüm teşkilatlarımızla birlikte etkin ve yetkin olarak halkımızın Erbakan özlemini gidermek için elimizden geleni yaptık, yapıyoruz ve ömrümüz vefa ettiği sürece de yapmaya devam edeceğiz. İl Başkanları toplantısında genel merkezimizin bizleri başarılı atfederek teşekkür beratı vermelerinden dolayı son derece mutluyuz. Bu berat teşkilatlarımızı da daha fazla çalışmaya sevk edici bir itici güç oluşturmuştur. Genel seçimlerde tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’da da seçimin sürprizi Yeniden Refah Partisi olacak” dedi.

PEŞİNDEN İL DİVANI

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar il Başkanı Gufran Çetinel geçtiğimiz Cumartesi günü katıldığı İl Başkanları Toplantısı’nın ardından ayağının tozuyla il divanını da gerçekleştirdi. Yapılan toplantının en yoğun katılımlı il divanlarından bir tanesi olduğu gözlendi.

Pazar günü yapılan il divanında ilçelerden alınan raporların yanı sıra parti içerisinde gençlere yönelik projelerle alakalı da istişare yapıldı. Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Gençlik Kolları Teşkilatı öncülüğünde yapılan projede 2022 Dünya Kupası maçları için gençlerin parti binasını kullanabilecekleri ifade edildi.

İLK 100 GÜN BELLİ

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel, il divanının iktidara geldiklerinde ilk yüz günde yapacakları icraatların şimdiden hazır olduğunu dile getirdi. İl Başkanı Çetinel ilk yüz gün için Yeniden Refah Partisi Milli Siyaset Kurulları tarafından hazırlanan bilgilendirme kitabını tanıtarak diğer partilerin aksine bir muhalefet yaptıklarını ifade etti. İl Başkanı Çetinel “Yeniden Refah Partisi olarak şu an her ne kadar muhalefet durumunda olsak da bizler Milli Görüş ahlakıyla muhalefetken bile hizmet nasıl edilir sorusunun cevabını arıyoruz. Diğerlerinin aksine bu iktidar gitsin de sonrasında ne olursa olsun gibi kısır ve bilinçsiz bir muhalefet anlayışını benimsemiyoruz. Milletimizin cebindeki yangını görüp yangın var şeklinde çığırtkanlık yapmak yerine bu yangını çıkaranlar bellidir bizler Yeniden Refah Partisi olarak bu yangını şu yollarla söndürebiliriz diyoruz. Kuru muhalefet bu ülkeyi ne kasa başındakilerden kurtarır ne de masa başındakileri kasanın başına geçirir. Sloganlarımızda hep söylediğimiz gibi biz milletimiz için varız” diyerek muhalefet partilerinin yapmış oldukları muhalefet eylemlerinin içinin boş olduğunu kaydetti.   ODAK HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilisim