U17 Avrupa Şampiyonasında, Taşoluk Belediye Spor Sporcuları Avrupa Şampiyonu Fatma Yılmaz, Avrupa 2.’si Yağmur Karabacak ve Avrupa 3.’sü Duygu Gedik, U 17 Kadın Milli Takım Antrenörü Yakup Yağcı ve aileleri, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı Meclis’te ziyaret etti. Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden Milletvekili Taytak, başarılı sporcuları Meclis’te gezdirdi.

“AVRUPA’DA BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRAN ŞAMPİYONLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

U17 Avrupa Şampiyonasında elde ettikleri başarı ile Avrupa’da bayrağımızı dalgalandıran şampiyonlarımızla gurur duyduklarını söyleyen Milletvekili Taytak, “Taşoluk Belediye Spor Sporcularımız yine güzel bir başarıya imza attılar. U17 Avrupa Şampiyonasında, Fatma Yılmaz Avrupa Şampiyonu, Yağmur Karabacak Avrupa 2.’si ve Duygu Gedik Avrupa 3.’sü olması bizleri gururlandırmıştır. Sporcularımızın aileleri ve Antrenörü Yakup Yağcı başta olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sporcularımızın her daim destekçisi olmaya devam edeceğim” dedi.

SPORCULAR, “DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Avrupa Şampiyonu sprocuları ise kendilerine vermiş oldukları desteklerinden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür ettiler. Sporcular, “Milletvekilimiz bizleri daha önceki başarılarımızdan dolayı hem ziyaret ederek hemde telefon ile arayarak tebrik etmiştir. Vekilimiz bizlere eşofman takımı ve spor malzemeleri konusunda da destekleri olmuştur. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim