ATSO Spor Oyunları Komisyonu üyeleri olan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler, Kerem Güzel, Ömer Altınay ve Ömer Özpınar Etkinlik Sponsorlarına, Ana Sponsora ve Platin Sponsorlara özel hazırlanan teşekkür şiltini takdim etti.

ŞİLT TAKDİM EDİLDİ

Heyet, bu çerçevede Etkinlik Sponsoru İl Emniyet Müdürlüğü adına İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’e, Etkinlik Sponsoru Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’na, Etkinlik Sponsoru Afyonkarahisar Park Hayat Hastanesi adına Özel Park Hayat Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı'ya, Etkinlik Sponsoru Kanal 3 adına Megabirlik Medya CEO’su ve ATSO Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güzbey’e, Etkinlik Sponsoru Park Afyon Alışveriş Merkezi adına Afyon Girişim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gül’e, Ana Sponsor Öndüç İnşaat adına Öndüç İnşaat sahibi Ahmet Öndüç’e, Platin Sponsor Kumartaşlı Gıda adına Kumartaşlı Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kumartaşlı’ya, Platin Sponsor Gül Eğlence ve Gıda adına Gül Eğlence ve Gıda’nın sahibi Mustafa Gül’e, Platin Sponsor Budan Thermal Spa Hotel adına Otel Genel Müdür Yardımcısı Özkan Altın ve FB (Yiyecek-İçecek) Direktörü Ümit Uçar’a, Platin Sponsor NG Hotels Afyon adına Otel Genel Müdürü Mustafa Acar’a, Platin Sponsor İkbal Thermal Hotel-Spa adına Otel Genel Müdürü Ali Gümüşhan’a, Platin Sponsor Akrones Thermal-Spa Hotel adına Otel Genel Müdürü Ünal Özgen’e, Platin Sponsor Korel Thermal Resort Clinic-Spa adına Otel Genel Müdürü Ümit Uysal’a, Platin Sponsor Oruçoğlu Thermal Resort adına Otel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerim Genelioğlu’na, Platin Sponsor TEMMER A.Ş. adına TEMMER A.Ş. Genel Müdürü Alparslan Karayalçın’a, Platin Sponsor Alimoğlu Mermer adına Alimoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Sami Alimoğlu’na, Platin Sponsor Mehmet Aygün Mermer adına Mehmet Aygün Mermer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Barış Aygün’e, Platin Sponsor DEMMAK A.Ş. adına DEMMAK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, ATSO Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Adnan Demirel’e, Platin Sponsor Evrenkaya Yumurta adına Evrenkaya Yumurta Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Sait Evrenkaya’ya, Platin Sponsor Park Afyon Mado adına işletme sahibi Fatih Şapcı’ya, Platin Sponsor Elite Klima adına işletme yetkilisi Emin İşbilir’e, Platin Sponsor Koza Mimarlık-Mühendislik adına işletme sahibi Ahmet Anlıak’a teşekkür etti.

100. YILA YAKIŞACAK

ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve ATSO Spor Oyunları Komisyonu Başkanı Hayrettin Güzbey, ziyaretler hakkında değerlendirmede bulundu. Güzbey şöyle konuştu:“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı 365 Oda ve Borsa arasında en uzun soluklu spor organizasyonunu düzenlemenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 16. ATSO Spor Oyunlarımıza destek veren sponsorlarımızı tek tek ziyaret ediyoruz. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz. Bu vesile ile ATSO Spor Oyunları ve diğer organizasyonlarımızda bizlerin yanında olan Afyonkarahisar Valiliği’ne, Afyonkarahisar Belediyesi’ne, tüm kurum ve kuruluşlara, haberlerimize özenle yer veren basın kuruluşlarımıza, 16. ATSO Spor Oyunları’ndaki müsabakalara katılan takım ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Bizler 17. ATSO Spor Oyunları için hazırlıklara da Ocak ayı itibariyle başlıyoruz. Her geçen yıl, organizasyon çıtamızı yükseltmeyi hedefliyoruz. 17. ATSO Spor Oyunları’nı düzenleyeceğimiz 2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına yakışır bir planlama yapacağız.” ODAK HABER MERKEZİ