Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi yönetimiyle bir araya gelen Avukat Hakan Şeref Olgun, talep ve sorunları dinledi. 

Ziyaretle ilgili konuşan Hakan Şeref Olgun; “Engelli olmak hiçbir zaman eksiklik olarak görülmemelidir. Toplumumuzun bütünlüğünü sağlamak için engelli kardeşlerimizin en büyük ve en önemli hakkı olduğunun bilincinde olmalıyız. Yapmamız gereken en faydalı hizmetlerden biri de Afyonkarahisarımızın, engelli kardeşlerimiz için kolay ve yaşanılabilir bir kent haline getirilmesidir. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız, Bizler toplumsal birlik ve beraberliğimizin canlı kalması için elimizden gelen her türlü desteği göstermeye gayret etmeliyiz. Sadece bugün değil her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında ve onların hizmetinde olmalıyız. Bu vesileyle yüreğinde engel tanımayan kardeşlerimizin “3 Aralık Dünya Engelliler Gününü” anıyor, hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaret Avukat Olgun’un Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi yönetimine elektrikli sandalye hediye etmesiyle son buldu. HABER: BETÜL ÖZDEMİR