Afyon’un emrindeyiz

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Devlet Demiryolları Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaretinin ardından AFRAY’ın 1. Etap proje güzergâhında incelemelerde bulundu.

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, DDY 7. Bölge Müdürü Adem Sivri ve beraberindeki heyet ile birlikte turne otosuna binen DDY Genel Müdürü A. İhsan Uygun, projenin 1. Etap güzergahını yerinde gördü.  Devlet Demiryolları Genel Müdürü Ali İhsan Uygun daha sonra Ali Çetinkaya Garı ve Afyon Şehir İstasyonu sahasına geçerek Belediyemize kazandırılması planlanan DDY’na ait sosyal tesisleri inceledi.

HEYECAN VERİCİ PROJE

AFRAY’ın heyecan verici bir proje olduğunu söyleyen DDY Genel Müdürü A. İhsan Uygun “Devlet Demiryolları olarak Afyon’un emrindeyiz” dedi. Projenin özellikle şehir içi toplu ulaşıma çok büyük katkı sağlayacak bir çalışma olduğuna dikkat çeken DDY Genel Müdürü Ali İhsan Uygun “Aşama aşama bunların yapım projelerinin hazırlanıp yapım çalışmalarına başlanılması ve biran önce de sonuçlandırılıp Afyon halkımızın hizmetine sunulması büyük önem taşıyor. DDY olarak bu konuda kendi altyapımızla ilgili Afyon’a sunacağımız hizmetler konusunda Afyon’un emrindeyiz.  Hem Belediyemiz hem Bakanlığımız hemde Devlet Demiryolları nezdinde faydalı çalışmalar yapıyoruz, inşallah Afyon için güzel hizmetlere vesile olacak” dedi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise Devlet Demiryolları Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’u şehrimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek AFRAY projesine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.