FOTO ALTI: "Boş Beşik" filminin afişi ve film çekiminin yapıldığı Antalya Korkuteli de bulunan ev."

79 yaşındaki ünlü sanatçıdan kötü haber geldi. Yeşilçam’ın sevilen yüzü genç oyuncuların ilham kaynağı başarılı oyuncu Girik,  Ezo Gelin, Kanlı Nigar, Yılanların Öcü, Namus, Toprak Ana gibi kült fimler de başrol oynayan Fatma Girik usta oyunculuğuyla sevenlerinin gönlünde taht kurmuş ve şöhret basamaklarını teker teker tırmanmıştı.

TÜRK SİNEMASINDAN BİR YILDIZ DAHA KAYDI

Kötü haberi Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyurdu. Birçok genç oyuncuya ilham kaynağı olan Fatma Girik, uzun zaman önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bodrum'dan tedavi için İstanbul'a getirilerek altı aydır yaşam savaşı veren ünlü oyuncu bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Temmuz ayında tansiyona bağlı rahatsızlığı nedeniyle ambulansla Bodrum'a oradan da İstanbul’a özel bir hastaneye kaldırılan başarılı oyuncu Girik, burada ki zorlu tedavi sürecinin ardından en ünlü oyuncu hayata gözlerini yumdu.

FOTO ALTI: Türk Sinemasının başarılı oyuncusu  Fatma Girik.

FATMA GİRİK NEDEN HAYATINI KAYBETTİ

Fatma Girik’in tedavi gördüğü hastane yetkililerinden gelen açıklamada; “Türk sinemasının çınarı ve değerli oyuncusu Fatma Girik Covid-19'a bağlı viral pnömoni tedavisi görmekteyken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Fatma Girik'in ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

HABER: BETÜL ÖZDEMİR

Editör: TE Bilisim