Koç Burcu 21 Mart- 20 Nisan
Sevgili Koç Burçları, bugün sizin için biraz gergin bir gün olabilir. İş yerinizde, evinizde veya arkadaş ortamınızda stresli anlar yaşayabilirsiniz. Gün içinde sakin kalmaya ve olayları anlamaya çalışmak, yaşanan bu stresli anların daha sonra sizin için farklı sorunları beraberinde getirmemesi için faydalı olacaktır. 

Boğa Burcu 21 Nisan – 20 Mayıs
Sevgili Boğa Burçları, sizin için enerjik ve zinde bir gün olacak. Enerjinize kapılıp etrafınızda size ihtiyacı olan kişilerin sorunlarını görmezden gelmemeye dikkat edin. İş arayan Boğa Burçları için bugün oldukça iyi bir zamanlama.  

İkizler Burcu 21 Mayıs – 20 Haziran
Sevgili İkizler Burcu, bugün girdiğiniz ortamlarda bir aşk filizi bırakabilirsiniz. Bugün tanıştığınız kişiler ile ileride yeniden karşılaşabilirsiniz. İş ortamında yaşanabilecek gerginleri üzerinize almamaya dikkat edin, alınganlık yapmanız başka sorunlara neden olabilir. 

Yengeç Burcu 21 Haziran – 20 Temmuz
Sevgili Yengeç Burçları, daha önce sorunlar yaşadığınız insanlar bugün sıklıkla aklınıza gelebilir. Bir süredir aklınızı meşgul eden konuları çözüme kavuşturmak için iyi bir gün. Hatalarınızı kabullenip sorunları çözmeye karşı yapıcı olmak uzun vadede sizin yararınıza olacaktır.  

Aslan Burcu 21 Temmuz – 20 Ağustos
Sevgili Aslan Burçları, bir süredir ertelediğiniz programlarınız için harika bir gün. Özellikle ertelediğiniz arkadaş buluşmalarını yapmanın tam zamanı. Bugün zamanı kendinize ayırmak isteyeceğiniz bir gün.

Başak Burcu 21 Ağustos – 20 Eylül
Sevgili Başak Burçları, beklediğiniz bir haberi bugün alabilirsiniz. Çalışan Başak Burçları iş hayatlarında fayda sağlayacak bir gelişime tanıklık edebilirler. Evli başak burçları için bugün eşlerine zaman ayırmaları gereken bir gün.

Terazi Burcu 21 Eylül – 20 Ekim
Sevgili Terazi Burçları, ekonomik anlamda yaşadığınız sıkıntıları rahatlatmak için gider-gelir planı yapmak sizin için faydalı olacaktır. Bugünü kendi hayatınızı planlamak için kullanabilirsiniz ancak tek başınıza karar veremediğiniz olaylar için bugün bir erteleme yapabilirsiniz. Fikir almak iyi bir fikir olmayabilir. 

Akrep Burcu 21 Ekim – 20 Kasım
Sevgili Akrep Burçları, bugün beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmaya oldukça müsait bir gün. Etkileşim sağladığınız insanlardan etkilenebilir ve yeni bir birlikteliğe başlayabilirsiniz. 

Yay Burcu 21 Kasım – 20 Aralık
Sevgili Yay Burçları, sizin için oldukça yoğun bir gün. İş hayatınızda artan tempolarla birlikte farkında olmadan kendinizi yorabileceğinizi unutmayın. Bugün hastalıklara karşı savunmasız bir durumdasınız, kendinizi ihmal etmeyin.

Oğlak Burcu 21 Aralık – 20 Ocak
Sevgili Oğlak Burçları, kışın gelmesi ile birlikte oldukça etkileniyorsun. Yaşadığın enerji düşüşleri sebebi ile iş ve ev hayatında aksamalar yaşayabilirsin. İş hayatında yaşanan gerginlikleri fazla üzerine almamalısın.

Kova Burcu 21 Ocak – 20 Şubat
Sevgili Kova Burçları, arkadaşlarınıza ve kendinize öncelik vereceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz bir haberin sonucunu öğreneceksiniz. Bugün hayatınız için belli planlar yapacak ve bu planlar için adım atacaksınız. Yakın bir zamanda seyahat etmek için haber alacaksınız.

Balık Burcu 21 Şubat – 20 Mart
Sevgili Balık Burçları, stres yapacağınız anlar yaşayacaksınız. Bu durumlarda kendinizi kontrol etmeniz faydalı olacaktır. Son zamanlardaki düşük enerjinizi bugün toparlayacak ve belli girişimlerde bulunacaksınız.