Yeni yıla sayılı günler kala herkes bir plan yaptı. Yeni yılı evinde geçireceklerde ya oyun ya da izleyecek bir şeyler buldu. Siz hala izleyecek bir şey bulamadınız mı? Haftanın en popüler filmlerinin yer aldığı listeyi sizler için derledik

ÖZEL DERS 

Azra, özel ders adı altında gençlere yaşam ve ilişki koçluğu yapmaktadır. Ama Yakışıklı yeni komşusu bildiği doğruları unutmasına neden olur. Ne de olsa terzi kendi…

TOM & JERRY

Sokak kedisi Tom, New York’taki gösterişli bir otelde gerçekleşecek sosyetik bir düğünü sabote eden fare Jeryy’yi yakalaması için görevlendirilince ortalık savaş alnına döner.

FANTASY ISLAND

Hayallerinin gerçekleşeceğine inandıkları bir tatil için gizemli bir adadaki otele yerleşen bir grup misafir, kendilerini kabus gidi bir ölüm kalım mücadelesinin orta yerinde.

PİNOKYO

Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro, stop motion tekniğiyle hayata geçirilen bu müzikalde canlanan tahta bir kukla hakkındaki klasik masalı baştan yaratıyor.

ÇARPIK ÇİZGİLER

Özel bir dedektif paranoyadan şikayetçi olduğunu söyleyerek bir akıl hastanesine yatar esas amacı başka bir hastanın gizemli ölümünü araştırmaktır.

SONSUZA DEK NEDİME

Kalbi kırık bir nedime arkadaşının düğününü organize ederken aşkta ikinci bir şans yakalar. Tabii zalim eski nişanlısı her şeyi berbat etmezse.

KATAKULLİ TUZAK 3

Mutlu bir evlilikleri olan iki eski hırsız Bir mafya babası ile yollarının yeniden kesilmesinin ardından bir hesabı kapatmak için suç dünyasına tekrar adım atmak zorundadır.

4 TETİKÇİ

Emekli olmuş 4 tetikçi gizemli Bir katilin peşindeki dürüst bir polisle karşılaşır ve emeklilik günlerine veda ederek yeniden maceraya atılır.

KOD ADI TIRANGA

Aranan bir suçluyum yakalamakla görevlendirilen acımasız bir gizli ajan can evinden vurulunca son derece büyük tehlikelerle boğuşmak zorunda kalır.

ESRARENGİZ CANAVAR

Norveç dağlarındaki bir patlamanın kadim bir trolü uyandırmasının ardından cesur bir paleontolog bu trolün ölüm saçarak ortalığı kasıp kavurmasını önlemekle görevlendirilir.

ODAK HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilisim