MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar’da eğitim ve öğretime katkı amaçlı çalışmalarına devam ediyor. Ekim ayında Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri ve öğretmenlerden oluşan heyetin Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaretlerinde Milletvekili Mehmet Taytak’tan renkli yazıcı makinesi talep etmişlerdi. Taytak öğrencilerin taleplerinin ardından Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Ankara’dan renkli yazıcı makinesi gönderdi. Milliyetçi Hareket Partisi “Adım Adım 2023 Köyüm Benim” programları kapsamında Merkez Karaarslan Köyü’ne ziyarette bulunan Milletvekili Mehmet Taytak ziyareti sırasında 4-6 yaş Kur’an Kursu ‘na akıllı tahta desteğinde bulunmuştu. Son olarak ise, Bolvadin Kurucaova İlkokulu’na, Büyükkarabağ İlkokuluna ve Derekarabağ İlkokuluna 5’er adet bilgisayar desteğinde bulundu.

UMUT DOLU BİR GELECEK

Milletvekili Mehmet Taytak; “Çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek bizlere düşen bir görevdir. Çocuklarımız, yarınlarımızın en masum yüzleridir. Ben onlar için her fedakarlığa hazırım. Türk milleti olarak hepimizin ortak hayali onlar için güzel bir gelecek sunmaktır. Mutlu çocuklar, umut dolu bir gelecektir. Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımızın en iyi eğitimi alabilmeleri, onlara gereken desteğin sağlanması için çalışmakta en büyük görevimizdir. Daha donanımlı ve geleceğe daha umutla bakan gençler yetiştirmek asıl amacımızdır. Onlara hizmet sadece kendilerine fayda sağlamayacak, vatana, millete ve Türkiye’mize de fayda sağlayacaktır” dedi.

TAYTAK’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Merkez Karaarslan Köyü Yeni Camii İmam Hatibi; “İyi ki varsınız sayın vekilim daha bunlar ne ki, vekilimiz köyümüzün birçok arz ettiğim sıkıntılarına da mesai harcıyor” dedi. Kurucaova İlköğretim Okulu idarecileri; “Çağımızda bilginin hızlı ve pratik şekilde öğrenilmesi ve yeni bilgiler üretilmesinde teknolojinin rolü inkar edilemezdir. Okulumuza kazandırılan bilgisayarlar sayesinde köyümüzde eğitim öğretim gören öğrencilerimizin teknolojiyle buluşmasının sağlanması ve eğitim öğretim faaliyetlerimizin daha etkin kullanılmasının yolunun açılacağı kanaatindeyiz. Kurucaova Köyünde yer alan İlkokulumuza öğrencilerimizin kullanımı için 5 adet bilgisayar yardımında bulunulmasında desteklerini esirgemeyen Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a kurum personeli ve öğretmenlerimiz adına çok teşekkür ederiz.”

VİDEOLU MESAJ YOLLADILAR

Büyükkarabağ İlköğretim Okulu idarecileri ise, “Bilişim teknolojileri ile en son tanışan köy okullarımızı en başta düşünüp, köy okullarındaki eğitim ve öğretime katkı sunan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Mehmet Taytak' a Büyükkarabağ İlköğretim Kurumu İdaresi Öğretmenleri ve öğrencileri adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” Derekarabağ İlköğretim Okulu yöneticileri de, “Bolvadin Derekarabağ Ortaokuluna bilgisayar yardımında bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Mehmet Taytak Beyefendiye kurum Müdürü olarak teşekkürlerimi iletiyorum. Öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda bulunduğu destekten dolayı ilgilerinin olması öğrencilerimizi çok mutlu etti. Mutluluğa sebep olan herkese teşekkürler.” Öğrencilerden Milletvekili Mehmet Taytak’a videolu teşekkür mesajları geldi. ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim