Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan, ilçe, belde ve köy ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Afyonkarahisar’da CHP’de Milletvekili Aday Adaylığı ilk olarak ortaya çıkan Dr. Demirkırkan; çiftçi, esnaf, vatandaş ve partililerle bir araya geldiği ziyaretlerinde hem kendisine aktarılan sorunları dinliyor, hem de CHP iktidarında hayata geçirilecek projeleri vatandaşlara anlatıyor.

TÜRKİYE ÇOK ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR

Başmakçı ve Dinar ilçelerinde partililerle bir araya gelerek sohbet eden Dr. Demirkırkan, “Ülkemizde, Afyonkarahisarımız da hak ettiği hizmeti alamıyor. Halkın hak ettiği hizmeti alabilmesi için göreve talibiz. Türkiye son yıllarda çok zor bir dönemden geçiyor. İstihdam, ekonomik ve toplumsal sorunların çözümü noktasında AKP’den ses yok. Türkiye’de yıllardır bitmeyen bir ekonomik kriz var ve bu kriz gün geçtikçe daha da büyüyor.” dedi. CHP Çay İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, burada partililerle bir araya gelen Demirkırkan, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Türkiye'nin aydınlık günlere kavuşacağı belirten Demirkırkan, “Önümüzdeki seçimle birlikte ülkemizdeki karanlık günler sona erecek. Türkiye’ye demokrasi ve adalet tekrar gelecek. Üreten Türkiye’yi vatandaşlarımızla birlikte inşa edeceğiz.” şeklinde konuştu.

ÖNCELEĞİMİZ AFYON’UN ÇIKARLARI

CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Kemal Demirkırkan Afyonkarahisar Balçıkhisarlılar Derneği'nin daveti üzerine dernek üyeleri ile bir araya geldi. Türkiye’nin geleceğine dair görüşmenin yapıldığı ziyaret sonrası açıklamada bulunan Demirkırkan, “Afyonkarahisar Balçıkhisarlılar Derneği'nin daveti üzerine yaptığımız görüşmede geleceği konuştuk. Misafirperverliklerinden dolayı başta Dernek Başkanı Ali Rıza Kumrular olmak üzere tüm gençlere teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı. İhsaniye İlçesine bağlı Ablak Köyüne misafir olan Demirkırkan, Düzağaç Beldesini de ziyaret etti. Ardından Akören Mahallesinde partililerle bir araya gelen Dr. Demirkırkan, “Toplumun tüm kesimlerine temas etmeye çalışıyorum. Bu kapsamda ziyaretlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın görüşlerini almaya, dilek ve şikayetlerini dinlemeye çalışıyorum. Ben seçilirsem rutin bir milletvekili olmayacağım. Diğer siyasi partilerden olan milletvekili arkadaşlarımızla Afyonkarahisar için el ele vererek Afyonkarahisar’ın çıkarları doğrultusunda ne gerekiyorsa yapmak birinci önceliğim olacak.” dedi. ODAK HABER MERKEZİ