İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 26 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleşen grup toplantısına katılan ve burada parti rozeti takılan İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun şehri arşınlamaya devam ediyor. Uzun bir süredir ilçeleri, köyleri gezen İYİ Partili Olgun dün ise Atatürkçü Düşünce Derneği Afyon Şubesini ziyaret etti. Olgun, “Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için Sayın Veli Cengiz’e çok teşekkür ediyorum” dedi. İYİ Parti’nin, son kongrelerinde seçilen Merkez İlçe ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle de biraraya gelen Av. Olgun sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Kendilerine başarı temennilerinde bulunarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Afyonkarahisar’a hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını dile getiren İYİ Parti Milletvekili Aday Adaylarından Av. Hakan Şeref Olgun, “Doğduğum büyüdüğüm memleketim Afyonkarahisar’ın sorunların her zaman yakından takip ediyorum. Amacım da elimizden geldiğince Afyonkarahisar’a hizmet etmeye çalışacağız. Bizim tek sevdamız bu kadim şehre aşkla, şevkle hizmet etmek. Bunun içinde gece gündüz demeden çalışmaya koşturmaya devam edeceğiz. Şehrimizin sorunlarını ve çözüm yollarını iyi biliyorum. Sorunları Ankara’da çözeceğiz şehrimize daha çok fazla yatırım ve hizmet getireceğiz.Afyonkarahisar’ımızı daha yaşanabilir daha modern bir kent haline getireceğiz” dedi.

 Megabirlik Medya CEO’su Mehmet Emin Güzbey’in Milletvekili aday adaylarının Afyonspor’a bağış yapması yönünde yaptığı çağrıya ilk desteği Av. Olgun verdi. Olgun Afyonspor hesabına 50 bin TL yatırdı. ODAK HABER MERKEZİ