Müsabaka öncesinde Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ve takımına turnuvaya katılımları dolayısıyla teşekkür ederek günün anısına çiçek takdim etti.

Turnuvanın Birlik ve beraberliğin hâkim olduğu dostluğun ve kardeşliğin pekiştiği bir turnuva olmasını temenni eden Başkan Sarı, “Başmakçı, Dazkırı, Evciler, Hocalar ve Sandıklı Belediyemizin katılımıyla birlik ve beraberliğin pekişmesi adına düzenlediğimiz bu anlamlı turnuvayı inşallah sorunsuz bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza tekrardan teşekkür ediyor, oynayacak oldukları maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

HANESİNE 3 PUAN YAZDIRDI

Dazkırı Belediye Başkanı Taylan ise; belediyeler arasında dostluk ve kardeşliğin pekişmesi adına turnuvanın düzenlenmesinde ev sahipliği yapan Başkan Sarı’ya teşekkür etti. 

Toplu fotoğraf çekiminin ardından Başkan Sarı ve Başkan Taylan’ın da oynadığı voleybol müsabakası oldukça çekişmeli başladı.

Dostluk ve kardeşliğin ön plana çıktığı maçın sonunda Dinar Belediyesi, Dazkırı Belediyesi’ni 3-0’lık skorla yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. 

MAÇ ARDINA KAHVE

Maç sonunda  Başkan Sarı, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ve iki takım oyuncuları kahvehanede çay eşliğinde bir süre sohbet etti. 

Turnuvalar, 11 Ocak Çarşamba günü Hocalar ile Başmakçı arasında Hocalar’da oynanacak olan voleybol müsabakası ile devam edecek.>>ODAK HABER MERKEZİ