Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "SİHA'lar iktidarın en önemli propaganda malzemesi. Kutsal hale getirildi. Kusura bakmayın dokunacağız" dedi. 

Siyasi alanda polemiğe neden olan paylaşım, Siyasi Partilerin Genel Başkanları tarafından da eleştirildi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven konu hakkında yaptığı paylaşımla, "Sonunda gizli ortağın HDPKK'nin dilinden konuşmaya başladın. O halde birkez daha söyleyelim.O iftira attığın BAYKAR'ın ürettiği İHA ve SİHA'lar; bugün sadece terörist avlamıyor. Azerbaycan'da kardeşlerimizin Ukrayna'da dünyanın kaderini belirliyor. Ağzına alırken bir daha düşün" dedi.

ÖZKAYA'DA CEVAP VERDİ

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'dan da cevap gecikmedi. Özkaya paylaşımında, "İHA ve SİHA bizzat kendisi değil ortaya koyduğu amaç KUTSALDIR. Bu amaç; Aziz ve Büyük Milletimizin huzur ve güvenliği, vatanın bölünmez bütünlüğüne, Türkiye’nin Büyük Devlet olmasına ettiği hizmettir. CHP ile yola çıkanın varacağı yer 1940’lardaki gibi ABD/BATI emperyalizmine hizmettir" ifadelerini kullandı.>>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim