Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde yer alan ve ilçede hizmet veren kasaplar için büyük bir sorun haline gelen Mezbahaneler, Başkan Sarı’nın tensipleriyle gerekli revize çalışmaları yapılarak hizmete açıldı. Mezbahaneler 11 Ekim 2019 tarihinde kasap ve vatandaşların hizmetine sunuldu.
Mezbahanelerin tekrar hizmete açılması ile birlikte kasapların çevre il ve ilçelere hayvan kesimine gitme çilesi sona erdi. Mezbahanenin açıldığı günden bu yana Kurban Bayramlarında kasapların yanı sıra vatandaşlara da hizmet verdi.
1912 BÜYÜK BAŞ HAYVAN KESİMİ YAPILDI
Mezbahaneden 16 kasap esnafı faydalanırken açıldığı günden bugüne 1912 adet Büyük Baş Hayvan 305 adet Küçük Baş hayvan kesimi yapıldı.
Dinar Belediyesi yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Tüm bu projeleri hayata geçirirken ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmeyi ilke edinerek gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. >>ODAK HABER MERKEZİ