Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Beşiktaş Derneklerinden Sorumlu Başkan Ali Bayrak ve Beşiktaşlılar Derneği yönetimi Kütahya, Altıntaş ve Gediz derneklerine yaptıkları ziyaretlerin ardından 1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret etti.

“BİZLERİ GURURLANDIRDI”

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, 1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Genç ve Afyon Beşiktaşlılar Derneği Kulüp Yöneticisi Murat Kılıç ile dernek ve işleyiş hakkında bilgi alışverişi yaptı. 1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Genç’in kısa sürede çok önemli işlere imza attığını belirten Asbaşkan Kocadağ, “1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Genç, üç ay gibi kısa bir sürede 8 kongre üyeliği olan Afyon Derneğimizi 60 kongre üyeliğine çıkartarak böylesine güzel bir organizasyon yapıp bizleri gururlandırdı.  Kemal Başkan Afyon’da yönetimi ile şov yapıyor” ifadelerini kullandı.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Ziyaretlere katılamayan Beşiktaş Spor ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi Afyon Beşiktaşlılar Derneği için bir tebrik mesajı gönderdi. Başkan Çebi gönderdiği mesajında, “1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği ve Afyon Beşiktaşlılar Derneği Kulüp Yönetimini başarılarından dolayı tebrik ederim. Afyon Derneğimiz kısa bir sürede birçok projeye imza attı. Bizde yönetim olarak her zaman Afyon Derneğimizin tüm çalışma ve projelerinde tam destek vererek yanlarında olacağız” dedi. 

MAÇI BERABER İZLEDİLER

Afyon’u çok beğenerek Afyon’un yöresel yemeklerine hayran kalan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Beşiktaş Derneklerinden Sorumlu Başkan Ali Bayrak ve Beşiktaşlılar Derneği yönetimi mutluluklarını dile getirdi. Heyet sabah kahvaltısından sonra Beşiktaş-Konya maçı için Afyon’dan yola çıkarak taraftarlarla bir araya geldi. Konya’da maçı taraftarla beraber izleyen heyet güzel bir vakit geçirdiklerini belirtti. HABER: BETÜL ÖZDEMİR