Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır, Erkmen Beldesinde birtakım ziyaretlerde bulundu.

SORUNLAR DİNLENDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın selamını getirdiğini söyleyen ve Necmettin Erbakan’ın koltuğuna değil, yoluna, hizmetine ve davasına talip olduklarını belirten Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır, “Erkmen yıllarca Milli Görüş karargahı olmuş beldelerimizden. Erkmen Beldemizde yoğun bir ilgiyle karşılandık. Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı olarak esnaflarımızla bir araya gelip sohbet ettik. Esnaflarımızın sorunlarını dinleyip, iktidara geldiğimizde bu sorunları nasıl ortadan kaldıracağımızı birer birer anlattık. Sıkılmadık el, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı anlatmadığımız tek bir hane kalmayana kadar tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan Erkmen Beldesi esnaf ve vatandaşları ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaret günün anısına çekinilen fotoğrafların ardından son buldu. >>HABER: FADİME ÖZKARAN