Afyonkarahisar’da spor müsabakaları farklı branşlarda devam ediyor. Yıldız kadınlar basketbol lig müsabakaları Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonundaki maçlar sonrasında sona erdi. Karşılaşmalar neticesinde; Gazi Spor Kulübü birinci, Çimento Spor Kulübü ikinci, Beş Yıldız Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Birinci olan Gazi Spor Kulübü grup müsabakalarında Afyonkarahisar’ı temsil edecek.

İLGİ BİR HAYLİ YOĞUN

Basketbol müsabakalarını yerinde takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu: “Bugün burada yıldız kadınlar lig müsabakalarını takip ettik. Afyonkarahisar’da basketbol sporunu ilgi bir hayli yoğun. Ben inanıyorum ki ilimiz basketbol branşında adını tüm Türkiye’ye duyuracak. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, spor hayatlarında başarılar diliyorum” İfadelerini kullandı.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Müsabakalar sonucunda düzenlenen ödül töreni ile takımlara kupa ve madalyaları; Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale tarafından takdim edildi. >>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim