Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı'yı ziyaret etti. Başkan Zeybek'e ziyaretinde, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Özgül ve İlçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ
Ziyaret kapsamında Başkan Sarı, belediye olarak ilçede yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında Başkan Zeybek ve beraberindeki heyete bilgi verdi. Samimi ve sıca ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Başkan Sarı günün anısına Başkan Zeybek'e çiçek takdim etti.
Öte yandan geçtiğimiz günlerde belediye hizmet binasına taşınan Şehit ve Gaziler Derneğine ziyarette bulunan Başkan Zeybek ve beraberindeki heyet, dernek temsilcilerine yeni dernek binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Başkan Zeybek konuyla ilgili, "Bizleri misafir eden ilçe başkanımıza ve belediye başkanımıza teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. >>ODAK HABER MERKEZİ