İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. İki sene önce seçimlerin 2022 Kasım ayında yapılacağına inanarak yola çıktıklarını belirten Olgun, “Kasım ayından bu tarafa biz her gün seçime hazırız. 14 Mayıs olacağı belirlendi. Memleketimiz için hayırlısı olsun. Zaten 14 Mayıs’la, 28 Haziran arasında farkta yoktu. Bizce 28 Hazirana kadar olan her seçim bizim için mubahtır” dedi.

“BURADA AÇIKLAMAM YANLIŞ OLUR”

Seçim döneminde partisinin seçim çalışmalarının ve şahsının nasıl bir yol izleyeceğini söyleyen İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, “Altılı masa neden çok eleştiriliyor. İşte adayını açıklamadı propagandaya başlamadı, ben nasip olursa milletvekili adaylığım ilan edildiğinde Afyon’da çok değişik bir propaganda izleyeceğim. Bunu da burada açıklamam yanlış olur çünkü diğer siyasi partiler rakip olacak. Onlar beni takip ederken zaten seçim bitecek. Sandıklar açıklığında diğer siyasi partiler hala bizim ne yaptığımızı takip ediyor olacaklar. İddialıyız” ifadelerini kullandı. Öte yandan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, yapılacak olan seçimlerde İYİ Partinin bütün tahminleri yıkacağını, Türkiye’de şuan da iktidar alternatifinin sadece İYİ Parti olduğunu söyledi.  

“TÜM ADAY ADAYLARIMIZA KAPIMIZ AÇIK”

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip, “Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti olarak bugün İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun ve değerli ekibini ağırladık. Ülkemin seçim safhalarına girmesiyle birlikte aday adaylarımız çalışmalarına başladılar. Bizde Afyonkarahisar basın camiası olarak bu çalışmaları kamuoyuna yansıtma çabası içerisindeyiz hep birlikte. Tüm adaylarımıza kapımız açık, hem cemiyet olarak hem de basın camiası olarak başarılar diliyoruz, ilimiz ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.  Ziyaret sıcak bir sohbet havasında devam ederken, günün anısına çekinilen fotoğrafların ardından sona erdi. >>HABER: FADİME ÖZKARAN