AKÜ Rektörlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Seyhan Canyakan, Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Topluluğu Öğretim Üyesi Doç. Yıldırım Aktaş, Kurumsal İletişim ile ilgili Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Gürbüz Bıdık ile AKÜ personeli katıldı.

YOĞUN BİR DÖNEM GEÇİRDİK

Toplantıda konuşma yapan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, 2 aydır hiç olmadığı kadar yoğun bir dönem geçirdiklerini ifade etti. Karakaş, “Etkinliklerin bu kadar yoğun olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Genelde bahar aylarında yoğunluk olurdu ama bu sene Mayıs, Haziran ayları her zamankinden çok daha yoğun geçti. ÜNİLİG başladı ve Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğündeki arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalıştı. Arkasından gerçekleştirilen AKÜFEST ve mezuniyet törenleri önemli organizasyonlardı. Her 3 büyük organizasyonu da yüz akıyla tamamladık. Bu anlamda emeği geçen tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ve tebrik ediyorum” diye konuştu.

TÜM EKİBİMİZ HAZIR

Görevli personelin AKÜFEST ve mezuniyet törenleri sürecinde gece gündüz demeden çok verimli bir şekilde çalıştığını belirten AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, “Zaman zaman geç saatlere kadar kaldığımız oldu. Biz oradan ayrıldık ama onlar devam ettiler. Hiçbirisi de bu kadar geç saatlere kadar kalmayalım demedi. Geç saatlere kadar koşturmaya devam ettiler. Rektör Hocamıza teşekkür ederiz. Bütün etkinliklerde bize destek oldular. Arkadaşlara o güveni hissettirdiler. Başka çalışmalar için de tüm ekibimiz hazır” dedi. Toplantı; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın teşekkür belgelerini vermesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim