MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Başkan Yardımcıları Osman Gürışık, Recep Yaman, Doğan Şimşek, Ahmet Özköse, Coşkun Karaca, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ZAFERİ BİRLİKTE BAŞARDIK

Ankara’ya gelen heyet önce Milletvekili Mehmet Taytak’ı odasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ardından heyet ile birlikte toplantı gerçekleştiren Milletvekili Mehmet Taytak; “14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde İl Başkanımız, İl Başkan Yardımcılarımız, yönetim kurulumuz, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız ile koordineli, gece gündüz demeden, kapı kapı gezerek, her insanımıza temas ederek çok güzel bir seçim çalışması süreci geçirdik. Sonrasında 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2.Tur seçimleri için hep beraber yürek yüreğe bütün kardeşlerimizle çalışarak Türkiye Yüzyılı zaferini elde ettik. Her zaman söylemişimdir bizim başarımız bir ve beraber hareket etmemizden ve inandığımız her şey için daha çok çalışmamızdan geçmektedir. Kardeşlerimle birlikte başardığımız bu zaferi bugün burada birlikte hayırladık. Allah hepsinden razı olsun, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun”

Son dakika: Tokat'ta deprem oldu! Son dakika: Tokat'ta deprem oldu!

VEKİLİMİZ HER ZAMAN YANIMIZDA

Milletvekili Mehmet Taytak’ın konuşmasının ardından İl Başkanı Ahmet Kahveci; “27.Dönemde Afyonkarahisar ilimizi ilgilendiren her konuda çok güzel çalışmalara imzalar atan, 28.dönemde tekrar bizlerin sevdiği saydığı kapısını ne zaman çalsak her konuda yanımızda olan milletvekilimiz Mehmet Taytak’a hayırlı olsun diyorum. Vekilimiz bizler ve Afyonkarahisar ilimiz için bir şanstır. Bu dönemde yine hep birlikte çok güzel işlere imzalar atacağız. Allah vekilimizin yar ve yardımcısı olsun, çalışmalarında kendisine sağlık, başarı ve huzurlar diliyorum” dedi. Milletvekili Mehmet Taytak ve heyet ile toplantı sonrası yemek yiyerek sohbet etti. >>ODAK HABER MERKEZİ