Görüşmeler kapsamında ilk olarak; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de Organize Sanayi Bölgesinin büyümesi ve yeni yatırımcılara sanayi parselleri üretilmesi konusu başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle ilçeye yapılacak olan Gençlik Merkezi ve Olimpik Yüzme Havuzu projeleri üzerine fikir alış verişi yapıldı.

“DESTEK SÖZÜ ALDIK”

Akabinde ise Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan ile görüşme gerçekleştirerek, Dinar Organize Sanayi Bölgesinin büyümesi ve gelişmesi adına yapılması gereken yatırım ve çalışmalar ile Organize Sanayi Bölgesine Arıtma Tesisi Kurulumu için taleplerini ileten heyet, gerekli destek sözünü de aldı.

“OSB İÇİN GEREKEN ADIMLARI ATIYORUZ”

Ziyaret sonunda Dinar için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, ilçenin gelişmesi için projelerde desteklerini esirgemeyen Bakanlara, Milletvekillerine ve ilgili yetkililere teşekkür ettiğini belirtti. ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim