Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ödüllü Sömestr Bowling Turnuvası’ renkli görüntülere sahne oldu. Gençler ödülleri kazanmak için kıyasıya yarıştı. Çekişmeli anlara sahne olan turnuvaya Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı’da katılarak gençlerin heyecanına ortak oldu. İlk atışı Çetinaktı yaparak turnuvanın startını verdi. İki gün süren ve iki aşamada yapılan turnuvaya katılan 120 öğrenci yarı final ve final müsabakasında karşı karşıya gelerek bowlingteki hünerlerini sergiledi. Renkli anlara sahne olan turnuvada gençlerimiz hem eğlendiler hem de stres attılar. 

KATILIM YOĞUN OLDU

Yoğun katılımla gerçekleşen turnuvanın ilk kez yapıldığını ve gençlerle her fırsatta bir araya gelindiğini vurgulayan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı açıklamasında; “Afyonkarahisar’da ilk defa Bowling Turnuvası yaptık. Öğrencilerimizin eğlenmesini ve ödüller kazanmasını istedik. 14-18 yaş arası lise gençlerimizle bu turnuvada buluştuk. Her zaman gençlerimizin yanındayız. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in tensipleri bu etkinlikleri düzenliyoruz. Birinciye bisiklet, ikinciye tablet, üçüncüye ise akıllı bileklik hediyemiz var. Katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. Kıyasıya bir mücadele oldu. Kazanan arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum, hediyelerini güle güle kullansınlar. Bundan sonraki süreçte de gençlerimize yönelik etkinliklerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

BİSİKLET, TABLET, AKILLI BİLEKLİK

Ödüllü turnuvada final müsabakalarının sonunda kadınlar kategorisinde turnuvanın kazanan ismi Ayşe Keskin olurken, Aslı Bodur ikinci, Zehra Yeltetik ise üçüncü oldu. Erkeklerde ise Mehmet Davran birinci, Muhammed Musa Yar ikinci, Erdem Uysal ise üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı takdim etti.  Yarışma heyecanı ve kazanma sevinci yaşayan öğrencilerimizin okul stresinden uzaklaşması ve yarı yıl tatilini değerlendirmeleri amacı ile düzenlenen turnuva ardından öğrencilerimiz Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. >>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim