Kulakların pası silindi

Afyon Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi, Hattat Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlediği muhteşem konserle kulakların pasını sildi.

 Belirli aralıklarla düzenledikleri konserlerle Türk Halk Müziği'nin en güzel ve en naçizane eserlerini Afyonkarahisarlı sanatseverlerin beğenisine sunan Musiki Eğitim Merkezi, yine muhteşem bir konserle gönülleri mest etti. Hattat Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen konserin yönetmenliğini Musiki Eğitim Merkezi'nin kurucularından Ebubekir Özen üstlendi.

Sanatçıların performansı beğeni topladı

Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği konserde, çeşitli yörelere ait 22 eser seslendirildi. İki bölüm şeklinde icra edilen konserde, bazı eserler koro, bazı eserler ise solo olarak seslendirilirken, sanatçıların performansları büyün beğeni topladı. Konser sonunda, Belediye Başkan Yardımcı Ziya Arı tarafından koroyu yöneten Ebubekir Özen'e çiçek, tüm koro üyelerine ise teşekkür belgesi verildi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Kazım Çengelci tarafından da koronun en küçük üyesi Turan Kasap'a plaket verildi.

Editör: TE Bilisim