Güzbey’den önemli uyarı

Türkiye Spor Yazarları Derneği İl Temsilcisi Nadir Güzbey; Spor müsabaka yerlerine serbest giriş kartlarının yenilenmesi ve Pandemi sürecinde uygulanacak tedbirler hakkında açıklamalarda bulundu.

TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey, “Covid -19 salgını nedeni ile müsabakalarda uygulayacağımız bir dizi tedbir ve uygulamalar olacak. Mesafeli çalışma düzeni başta olmak üzere akreditasyon sayısında da sınırlama olacak saha içinde görev alacak basın mensubu sayısını sınırlandırıyoruz, basın toplantı çalışma düzeni tamamen değişecek” dedi.

DENETİM TSYD

Sabit kartlar hakkında da bilgiler veren Güzbey, sabit kartların kullanım sürelerinin dolduğunu, kullanım süresi dolmuş kartların temsilciliğe iadesini ve yeni müracaatların temsilciliğe yapılmasını istedi. Güzbey, “TFF-TSYD iş birliği ile hazırlanan maçlara giriş Sabit Kartlar sadece spor medyasında çalışan meslektaşlarımıza verilecektir. Geçmişte olduğu gibi sportif faaliyet alanlarında basınına ayrılan tüm bölümlerin yönetim ve denetimi TSYD’de. İhtiyaç halinde buralarda TSYD tarafından yeni uygulamalara gidilecek. Bizim önceliğimiz kamu yararına görev yapan meslektaşlarımın güvenliği ve rahat görev yapabilmeleridir” dedi.

Büyük destek sağlıyoruz

Mesleki değerlere sahip çıkarak, TSYD’nin çok daha iyi yerlere getirilmesini amaçladıklarını ifade eden Güzbey, bu sayede Türk sporuna daha fazla katkı sağlayabileceklerini söyledi. Güzbey, Afyonkarahisar’daki sporun gelişmesi için kulüplerin ve spor kamuoyunun yanında olmayı sürdüren spor yazarlarının, objektif ve tarafsız olarak kaleme aldıkları yazıların da Afyonkarahisar’daki sporun daha ilerilere taşınmasında önemli bir role sahip olduğunu vurguladı. Güzbey, “Önümüzdeki sezonlarda da meslektaşlarımızın dayanışma ve birlikteliğe özen göstermelerini diliyorum” dedi. Ahmet IŞIK