Vali tedbirleri denetledi

Milli Eğitim Bakanlığınca, okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş uygulamalarla anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda başladı. Vali Gökmen Çiçek Gedik Ahmet Paşa İlkokulu’nu ziyaret ederek hem alınan tedbirleri denetledi hem de öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

 

Türkiye genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da tüm tedbirler alınarak yüz yüze eğitim başladı. Öğrencilerin güvenliği ve hijyen açısından tüm tedbirler alındı. Dezenfektan ve ateş ölçer dağıtımları yapıldı. Alınan tüm tedbirleri yerinde incelemek ve öğrenci ve öğretmenlerin yüz yüze eğitim heyecanına ortak olmak için Gedik Ahmet Paşa İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, sınıflarda incelemelerde bulundu.

KURALLARA UYALIM

Öğrencilere güzel bir eğitim öğretim dönemi dileyen Vali Gökmen Çiçek,  maske, mesafe ve temizlik kurallarını hatırlatarak bu kurallar çerçevesinde hazırlanan oyunlarla güzel vakit geçirilebileceğini belirtti. Ziyareti sırasında öğretmenlerle de sohbet eden Vali Çiçek, sorumluluklarının büyük olduğunu hatırlatarak, bu zorlu görevlerinde kolaylıklar ve başarılar temenni etti. Okulların açıldığı ilk hafta olan 21-25 Eylül'de gerçekleştirilecek uyum programı, okul öncesi eğitim kurumlarında ve ilkokul 1'inci sınıflarda "1 gün yüz yüze eğitim" şeklinde yapılacak. Öğrencinin yüz yüze eğitime katılımı zorunlu tutulmayacak, veli yazılı bir başvuruda bulunmaksızın kendi isteğiyle öğrencisinin uzaktan eğitime devamını sağlayabilecek. Ahmet IŞIK

Editör: TE Bilisim