Musakka restaurant

Gazetemiz Köşe Yazarı İhsan Şengül, Gurme Köşe Yazısında bu hafta Musakka Restaurant’ı konuk oldu.

Uzun bir aradan sonra Gurme Köşemizle yine birlikteyiz. Bu hafta ki konuk mekanımız çok yakın zamanda hizmete açılan Musakka Restaurant.

Firma sahipleri Ömer ve Ayşe Safkurşun çifti yıllardır Organize Sanayi Bölgesinde tabldot ve yemek işleriyle uğraşmakta olup Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ımızda yerel lezzetlerin çok az sunulduğunu düşünerek bu lüks ve güzel restaurantı halkımızın hizmetine sunmuştur.

Ziyaretim sırasında dikkatimi çeken en önemli özellik menüsünde ağırlıklı yerel lezzetlerin ön plana çıkmasıydı. Öyle ki çoğu Afyonlunun evinde pişen ama lokantalarında görmeye alışık olmadığımız sulu köfte, göce köftesi, patlıcan böreği, patlıcan musakkası ve dolma çeşitlerinin sürekli tezgahlarda olması müesseseye ayrı bir değer katıyor.

Sabah saat 06.30’da açılan işletme gece 22.00’ye kadar hizmet veriyor. Özellikle dışarıdan gelen misafirlerin şimdiden ilgi odağı olmuş. Musakka restaurant paçası, keşkeği ve Afyon Kebabı ile tam bir lezzet durağı. Lüks ve gösterişli mekanın fiyatları da gayet uygun. Gurmenizin tavsiyesi ne yerseniz yiyin ama üzerine kaymak baklavası yemeden mekanı terk etmeyin.

Editör: TE Bilisim