Eğitime tam destek!

Okulların ihtiyaçlarını unutmayan Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı’nın vermiş olduğu talimatla, Çay Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Sarıkan ve Destek Hizmetleri Müdürü Fahri Selvi Çay’da bulunan tüm okulları ziyaret etti.

Okulların ziyaret edilmesiyle ilçe genelinde ki hizmet ihtiyacını ölçebilmek ve aynı zamanda çocukların daha iyi şartlar altında yetişmesini sağlayabilmek amaçlandı. Ziyaretler de öncelikle okul müdürlerine çiçek ve çikolata takdim edildi. Sonrasında okulların eksiklerini, ihtiyaçlarını dinleyip not ederek, tüm okulların ihtiyaçlarının en kısa sürede giderileceğinin sözünü verdiler. Ziyaret edilen okullarda alınan tepkiler sevindirici oldu.

‘Şimdiye kadar hiç geri çevrilmedik’

Çay Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Muhammet Ali Serin, “Belediyeye ihtiyaç duyduğumuzda arıyoruz, sağolsunlar her zaman yardımcı oluyorlar. Şimdiye kadar hiç geri çevrilmedik. Okulumuzun pansiyon ihtiyacı hakkında Belediye Başkanımızı aradık, yapılması gereken ne varsa yapabileceğini belirtti. Bizleri geri çevirmedi. Allah razı olsun.” Dedi.