Koyuncu’dan duyarlı davranış

Kızılay Derneği ve Türkiye Afyonkarahisarlılar Platformu öncülüğünde başlatılan “Kan Ver Afyon” kampanyasının açılış etkinliğine katılan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kan bağışında bulundu. Başkan Koyuncu, kan bağışı noktasında herkesi duyarlı davranmaya davet etti.

 

Kampanyanın açılış etkinliği kapsamında ilçe merkezinde Cumhuriyet meydanında bulunan kan verme aracını ziyaret eden Emirdağ Belediye Başkanı Serkan koyuncu ve belediye personeli kan bağışında bulundu.  İlçe halkı da duyarlı davranış sergileyerek kan bağışında bulundu.

“KAN SÜREKLİ BİR İHTİYAÇTIR”

Kan bağışının önemine değinen Başkan Serkan Koyuncu, “Sayın Valimiz Gökmen Çiçek tarafından desteklenen bu proje ile Afyonkarahisar ilimizin olduğu gibi Emirdağ ilçemizin de duyarlı olması münasebetiyle “Kan ver Afyon” kampanyasına destek verdik.  Kan bağışı yapmak, kısa bir zaman alır ancak karşılığında bir insanın hayatını kurtarabilirsiniz. Her yıl binlerce vatandaşımız ya bir kaza ya da bir hastalık sonucunda kan bulamadığı için hayatını kaybediyor. Kan vermek sosyal bir sorumluluktur. Ayrıca kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Özellikle Pandemi sürecinde Covid-19 hastalığını atlatan vatandaşlarımızın yapacağı kan bağışları hastalık geçirmeyen vatandaşlarımızın vücut dirençlerini arttırmada çok yararlı olduğu yapılan tetkiklerle anlaşılmıştır. Bu vesileyle başta bu organizasyonu düzenlenmesine vesile olan Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e, Kızılay Derneğine, Türkiye Afyonkarahisar Platformuna ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor” dedi. Gamze Koçak

Editör: TE Bilisim