Başarılı bir dönem geçirdik

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaret kapsamında partilerle istişare toplantısında bulunan Yönter’i MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve beraberindeki heyet karşıladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, ilk olarak MHP Emirdağ İlçe Teşkilatını ziyaret etti.  Yönter’i MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Orbay Divrikli ve partililer karşıladı. İlçe teşkilatıyla bir süre sohbet eden Başkan Yardımcısı Yönter daha sonra MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve İl Yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve ilçe yönetimi, ülkü ocakları başkanı Abdurrahman Timur Bayram ve partililer katıldı.

KONGRELER BAŞARILI GEÇTİ

Başkan Kocacan, yapmış olduğu parti çalışmaları ile ilgili Başkan Yardımcısı Yönter’e bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Başkan Kocacan, “İl Başkanlığımız döneminde biri genel biri yerel olmak üzere iki başarılı seçim geçirdik. MHP MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın da destekleri ile ilimizde önemli çalışmalara imza atıyoruz. İlçe seçimlerimizi başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Önümüzdeki haftasonu da İl Başkanlığımızın seçimini gerçekleştireceğiz” dedi. İl Teşkilatında partilileri ile sohbet eden Başkan Yardımcısı Yönter, haftasonu yapılacak olan il başkanlığı seçimlerinin hayırlı olmasını temennisinde bulundu. Yönter, “Afyonkarahisar teşkilatımız davasına, liderine bağlı ve sadıktır. Sayın genel başkanımızın, liderimizin göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda Afyonkarahisar teşkilatımızda hareket etmektedir.  Afyonkarahisar’da ilçe kongrelerimiz başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir. Yeni seçilen başkanlara ve yönetimlerine başarılar diliyorum. Haftasonu da Afyonkarahisar İl başkanlığı seçimlerimiz yapılacaktır. Seçimlerin davamıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Gökhan Kocaaslan

Editör: TE Bilisim