Kurallara uyalım

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, yeni normalleşme süreciyle ilgili görüşmeler yapmak üzere AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen ile beraber Afyonkarahisar Valisi Mustafa tutulmaz ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i makamında ziyaret etti

Görüşmeler sonrasında AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısına da katılarak teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven; "Salgın sürecinde artık çok farklı bir döneme giriyoruz. Devletimizin salgını önceden görerek erkenden aldığı tedbirler ve milletimizin alınan tedbilere büyük bir ölçüde uyması ile koronavirüse karşı büyük bir başarı sağladık. Hayatın normale dönmesi yolunda girdiğimiz bu yeni dönemde bir süre daha bazı tedbirlere dikkat ederek yaşamamız gerekiyor. Sosyal mesafe, temizlik ve maske konusunda çok hassas davranmamız, hem hastalıktan kendimizi korumamız hem de hastalığın yayılmasına engel olmamız için son derece önemlidir. Valiliğimiz koyulan tedbirleri uygulama noktasında üzerine düşeni yapmış bundan sonra ki süreçte de gerekli görülen tedbilere uyulması konusunda ve  ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında olarak gerekeni yapacaktır” dedi.

İKİNCİ FIRSAT VERMEYELİM

Milletvekili Yurdunuseven, “Vefa Sosyal Destek Grubu Gönüllülerimiz vatandaşlarımızın talepleri üzerine ihtiyaçlarını temin ederek adreslerine ulaştırıyor. Belediyemiz Evde Kal çağrısına uyan vatandaşlarımız için üstün gayret göstererek cadde, sokak ve parkların temizliği ve dezenfekte edilmesi konusunda üzerine düşeni yapmaya devam ediyor. Partimiz kurulduğu  günden bugüne  gönüller kazanmayı, millete efendi değil hizmetçi olmayı prensip edinmiş ve millete hizmet etmeyi kendine ödev bilmiştir.  Koronavirüs pandemisi sürecinde yine üzerine düşeni yaparak her sorumluluk gerektiren faaliyette elini taşın altına koyarak milletimize hizmet etmeyi  görev olarak bilmiş ve gerekeni yapmıştır. Salgına karşı bugüne kadar sağladığımız kazanımlar tedbirlere uyan tüm vatandaşlarımızla birlikte devletimizin her kurumununun ortak başarısıdır. Bu başarıyı sürdürmek salgına ikinci bir fırsat vermemek için bir müddet daha, sosyal mesafe kurallarına, maske kullanmaya ve temizlik başta olmak üzere kişisel tedbirlerimizi uygulamaya devam etmeliyiz. İnanıyorum ki bu süreci en kısa zamanda el ele vererek atlatacağız"