İşimizi aşkla yapıyoruz

İlimizin köklü gayrimenkul ve danışmanlık firmalarından olan Damla Gayrimenkul ve Danışmanlık yeni yerinde müşterilerine hizmet vermeye başladı.

20 yıldan uzun bir süredir ilimizde gayrimenkul ve danışmanlık hizmeti veren Damla Gayrimenkul ve Danışmanlık Hattat Karahisari Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde ki yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor. Şirketin kurucusu Hasan Çetinkaya önderliğinde ki firmanın yükünü oğlu Zeki Çetinkaya üstlenmiş durumda. 20 yıldan fazladır Afyonkarahisar halkına en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Zeki Çelikkaya, “Şu anda 7 kişilik profesyonel danışman ekibimizle birlikte Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.  Biz işimizi severek, aşkla ve büyük bir inançla yapıyoruz” dedi.

Müşteri memnuniyeti önemli

Müşteri memnuniyetinin önemine vurgu yapan Zeki Çelikkaya, “Şirketimizi için en önemli nokta bize gelen müşterilerimizin memnuniyetidir. Şu anda Damla Gayrimenkul ve Danışmanlık olarak şehrimizin vizyon projelerinin toplu satışlarını alıyoruz ve yapıyoruz. Güvenli ahlaklı iş anlayışımız var. Firma olarak şu anda gayrimenkul alım satımı, kiralama işlemleri yapıyoruz. Çok sayıda kiracımız var, bunların takibini aylık olarak devam etmekteyiz. Ev sahipleri ile kiracılar arasında köprü oluyoruz. Profesyonel bir şekilde kira takiplerine devam etmekteyiz. Yeni yerimize geçmemizin nedenlerinden birisi de müşterilerimize kendilerinin bizim için ne kadar değerle olduğunu göstermektir. Biz müşterilerimize gerçekten büyük değer ve önem veriyoruz. Artık bir masa bir kasa emlakçılığı bitmiştir” dedi. Ahmet IŞIK

Editör: TE Bilisim