Köksal İyi Parti’yi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

Afyonkarahisar CHP Milletvekili Burcu Köksal ve CHP’li yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Afyonkarahisar Belediyesi meclis Üyeleri İyi Parti İl Başkanı  Muhammet Mısırlıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşma yapan İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “Sizi partimizde görmekten çok mutlu oldum. Siz her ne kadar ilimizin milletvekili olsanız da, İyi Parti’nin seçimlere girmesi için Partinizden istifa ederek İyi Parti’ye geçmeniz ve İyi Parti’nin seçimlere girmesinde yaptığınız fedakarlık bizim için çok önemlidir. Bu nedenle şahsınıza partimiz olarak ne kadar teşekkür etsek azdır. Millet ittifakı olarak yapılacak seçimlerde başarıyı yakalayacağız, buna tüm kalbimle inanıyorum” dedi.

ZAFER BİZİM OLACAKTIR

Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ise, “Erken veya gününde yapılacak ilk seçimlerde ilimizde Millet İttifakı olarak girdiğimizde Zafer bizim olacaktır. Türkiye mutlaka geliştirilmiş parlementer sisteme geçmek zorundadır. AKP hükümetinin desteği kalmamıştır, seçimleri yapmamak için her türlü oyunlara baş vuracaktır. Ama ekonomi bu iktidarı yollayacaktır. Emekli, işçi, çiftçi, esnaf, askari ücretli yoksulluk sınırının altında yaşamaktadır. Bir yanda siftahsız kepenk kapatan esnaf, diğer yanda hükümet tarafından vergi borçları silinen yandaş holdingleri halkımız görmektedir. Tüm bunlar sandıklara yansıyacak ve AKP hükümeti iktidar olamayacaktır. Yaptığınız kongreden sonra göreve seçilen başta siz olmak üzere tüm yönetim kurulunuzu tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Ahmet IŞIK