FELAKET ÜZERİNDEN SİYASET YAPILMAZ

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu ile İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyon toplantısında yaptığı konuşmada, “Felaket üzerine siyaset yapılmaz” dedi. 

Kamu Denetçileri seçimi için alt komisyon oluşturmak üzere toplanan Dilekçe Komisyonu ile İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyon toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak toplantı öncesinde, İzmir’de yaşanan depremle ilgili konuştu.  Taytak; “Sayın Başkan değerli üyeler kamu denetçiliği üyeleri seçimi için yapılacak olan toplantımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. İzmir ve diğer bölgelerimizde yaşanan depremlerde vefat eden kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar ve yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

KAHRAMANLARA TEŞEKKÜR

Milletvekili Taytak, “Deprem bölgesinde görev yapan tüm kahramanlarımıza teşekkür ediyorum. Deprem olduğu andan itibaren devletimiz her türlü çabayı göstermektedir. Yüce Yaradan Necm Suresi 44. Ayetinde buyuruyor ki, ‘Doğrusu öldüren ve dirilten O’dur.  91 saat sonra enkaz altından çıkarılan Ayda yavrumuz bize bunun en güzel örneğidir. Felaket üzerinden siyaset yapılmaz, buradan siyaset çıkmaz. Böyle zamanlarda siyaset yapmak, şov yapmak, felaketi istismar etmek, halkı tahrik etmeye çalışmak doğru değildir. Bugün görüyoruz ki devletimiz ilk günden itibaren oradadır ve her türlü imkanı sağlamakta ve milletimizin yaralarını sarmaktadır. Böyle milletçe bir arada olmamız gereken olaylar üzerinden siyaset yapılmamalıdır diye düşünüyorum“ dedi.

Editör: TE Bilisim