Taşeron işçilere kadronun açıklamasından sonra 50 bin KİT çalışanı içerisinde olan ilimiz Şeker Fabrikası çalışanları AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret ettiler. AK Parti Işıklar Belde Başkanı Mustafa Türkan’ın da yer aldığı ziyarette gündem taşeron işçilere verilen kadroydu. 130 personeli olan Şeker Fabrikasının çalışanları, taşeron işçilere verilen kadronun kendilerine de verilmesini istedi. Çalışanları dinleyen İl Başkanı Yurdunuseven de talepleri genel merkeze ileteceklerini söyledi. Yurdunuseven, “Umuyoruz sizler de en kısa sürede kadroya geçersiniz. Sizlerin de taşeron işçiler gibi kadro almanızı arzu ediyoruz. Ancak şahsi olarak düşüncem kademe kademe olacağı görüşündeyim” dedi.

 

Yurdunuseven’e teşekkür

 

AK Parti Işıklar Belde Başkanı Mustafa Türkan da, İl Başkanı Yurdunuseven’in kendilerine vakit ayırıp sorunlarını dinlemesinden dolayı teşekkür etti. Türkan, “Bizler de KİT çalışanı olarak sorunumuzu ilettik, İl Başkanımız bunu Genel Merkeze ileteceğini söyledi. Bu bizim için bir umuttur. Sayın İl Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Talepleri ileteceğiz

 

Şeker Fabrikası çalışanlarının ardından Yurdunuseven’i Afyonkarahisar Belediyesi bünyesindeki Veteriner İşleri Müdürlüğü personeli ziyaret etti. Çalışanlar 696 sayılı KHK’nın kendilerini kapsamadığını söyleyerek destek istedi. Yurdunuseven de taleplerini Genel Merkeze ileteceklerini söyledi. Her fırsatta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onlarla bir araya gelen İl Başkanı Yurdunuseven üç buçuk yıldır aralıksız her hafta Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri de Parti’yi ziyaret eden vatandaşları kabul ediyor.

 

Kapımız herkese açık

 

AK Parti İl Binasında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yurdunuseven, vatandaşları tek tek dinleyerek sorunlarını çözmeye çalışıyor. İlimizde herkese eşit mesafede olduğunu ifade eden Başkan Yurdunuseven, "Partimizin kapısı her vatandaşımıza açıktır. Bizler her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmayı ve meselelerine birlikte çözüm getirmeyi benimseyen bir yönetim anlayışına sahibiz. Bu güne kadar Partimizi arayarak randevu talep eden kimseyi geri çevirmedik, çevirmeyiz. Bizler sadece sorunu olan insanları değil, herkesi kabul ediyoruz” dedi. “Göreve geldiğimiz günden bu yana 3,5 yıldır her hafta Salı, Perşembe ve Cumartesi günlerini halka ayırıyoruz” diye konuşan Yurdunuseven sözlerini, “Görevimiz boyunca buna devam edeceğiz. Herkese kapımızı sonuna kadar açtık” ifadeleri ile noktaladı. 

Editör: TE Bilisim