Herkes destek olmalı

HDİ Sigorta Afyon Belediyespor Basketbol Takımı Başkanı Cömert Küce, hafta sonu oynanan Anadolu Efes maçı ile genel bir değerlendirme yaptı.

HDİ Sigorta Afyon Belediyespor Basketbol Takımı Başkanı Cömert Küce, yaptığı açıklamada, Anadolu Efes’in bütçesine dikkat çekerek, “HDİ Sigorta Afyon Belediyespor Basketbol Takımı olarak ne Anadolu Efes’in bütçesine ne yaklaşabiliriz, nede onların hedeflerine. Biz kendi bütçemiz doğrultusunda en doğru isimleri takıma katarak yolumuza devam ediyoruz. Geçen sene kardeşimiz Sinan Sağlam’ı transfer ederken Dürüşşafaka’da süre bulamıyor diye burun kıvıranlar bugün A Milli Takım Aday kadrosunda olabilmeli diye konuşuyor. Keza aynısı Egemen Güven içinde geçerli, İki oyuncumuzla da gurur duyuyoruz” dedi.

BÜTÇEMİZDE OYNAMALAR OLDU

“Biz kulüp olarak hem yabancı oyuncu, hemTürk oyuncu, hem antranör için başka misyonlar ediniyoruz” diyen Küce, “Bunları yaparken rekabetçi kalmaya, yarışmadan ödün vermemeye çalışıyoruz. Bunları yaparken tek sorunumuz kısıtlı bütçemiz. Dışarıdan kolay gözüksede sürdürülebilirlik çok emek istiyor ve bu sezon pandemi sebebiyle hasılat kaybı ile birlikte pandemi tedbirlerine yönelik masraflar da eklenince kulüp bütçemizde oynamalar oldu” diye konuştu. Her sene gelişerek Afyon’da Basketbolu birinci spor yapmaya çalıştıklarını ifade eden HDİ Sigorta Afyon Belediyespor Basketbol Takımı Başkanı Cömert Küce, “Bugün herhangi bir oyuncuya burun kıvırmak yerine herkese destek olunması gerekiyor. Sizlerle çok daha güçlü kenetlenerek hayal ettiğimiz yolda devam edeceğiz. Sonu ne olursa olsun birgün bile mücadelemizden ve hayallerimizden vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.  >>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim