Talepleri ilettiler

AK Parti İlimiz Milletvekilleri şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret eden AK Parti Milletvekilleri belediyenin taleplerini iletti ilimizin genel durumu hakkında toplantı yaptılar

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti İlimiz Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ile Av. İbrahim Yurdunuseven şehrimiz için uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. İlimiz ile ilgili sorunları bakanlıklar nezdinde çözüme kavuşturan AK Partili Milletvekilleri dün yine önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. AK Partili 3 milletvekili dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Ziyaretteki konu ise belediyelerin talepleri oldu.

VERİMLİ TOPLANTI OLDU

Ziyaret sonrası sosyal medya adresinden paylaşımda bulunan AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’u Belediyelerimizin talepleri ve şehrimizin genel durumu ile ilgi olarak Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte ziyaret ederek verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Son derece verimli geçen toplantımızda Bakanımız şehrimize gereken önem ve desteği vereceğini belirtti. AK Parti Milletvekilleri olarak ilimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi. AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise attığı twitte; “Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu ve Ali Özkaya ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’u Gazi Meclisimizde ziyaret ederek Afyonkarahisarımız ile ilgili istişarelerde bulunup taleplerimizi ilettik” dedi.

>>Ahmet IŞIK