Bir haftada 44 bin litre

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri takdir toplamaya devam ediyor. NARKO timleri geçen hafta 29 bin litre dün ise yaklaşık 15 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirdi

Son zamanlarda birbirinden önemli operasyonlara imza atan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılara geçit vermiyor. KOM ekipleri geçtiğimiz hafta içerisinde yaptıkları operasyonda İzmir yolu üzerinde şüphe üzerine durdukları TIR’da 29 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirmiş iki kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan bu iki şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün gece yarısı ise Organize Sanayii Bölgesinde faaliyet gösteren T.Ç.T. isimli fabrikanın karışımlı akaryakıt üretimi yaptığını tespit ederek işyerini takibe aldı. Takip sırasında 42 AHH …plaka kamyonun iş yerine girerek dolum yaptığı, akabinde çıkış yaparak Afyon-İzmir karayolu istikametine doğru seyrettiği belirlendi. Bunun üzerine kamyon İzmir durdurularak arama yapıldı. Yapılan aramada yaklaşık 15 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Fabrikada yapılan aramada ise herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadı. Konu ile ilgili Uşak doğumlu Himmet D. Gözaltına alınırken Muhlis T. İle Mehmet T. İsimli şahıslar hakkında da tahkikat devam etmekte. İl Emniyet Müdürü Ali Temiz kaçakçılıkla mücadelenin devam edeceğini söyledi.