AFYON BÜYÜKŞEHİR OLMALI

Vali Çiçek dün sabah saatlerinde Sinanpaşa Boyalı Köyündeki Kervansaray’da incelemelerde bulundu. Kervansaray’ın harabe haline üzülen Vali Çiçek gördüklerini Başkan Zeybek’e aktardı. Valilik ve Belediye birlikte Boyalı’daki Kervansarayı restore edecek.

ZEYBEK İLE PAYLAŞTI

Sinanpaşa Boyalı Köyündeki Kervansaray ve Cami ile ilgili olarak izlenimlerini Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile paylaşan Vali Gökmen Çiçek, bu tarihi eserin ayağa kaldırılmasının gerektiğini, bunun için Belediye ve Valiliğin birlikte harekete geçmelerinin gerekliliğini belirtti.

‘BİZE GÖREV DÜŞERSE DERHAL’

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ‘Valimiz Gökmen Çiçek İlimizde göreve başladığı tarihten itibaren tarihi eserlerimize ve kültürel varlıklarımıza büyük önem verdiğini gösterdi. Bugüne kadar yaptığı çalışmalar İlimiz açısından son derece önemli. Bize hangi noktada görev düşerse derhal yerine getiririz’ dedi.

‘ZEYBEK, AFYON İÇİN ŞANS’

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Afyon için bir şans olduğunu belirten Vali Gökmen Çiçek, ‘Afyonun neresinde hangi konuda bir sıkıntı olsa, bunu Belediye Başkanımla paylaştığımda hemen elini taşın altına koymaktan çekinmiyor. Bu İlimiz için bir şans. Mehmet Zeybek Afyon için bir şans’ dedi.

‘VALİ VE BAŞKAN EL ATIYOR’ MEHMET EMİN GÜZBEY’İN KALEMİNDEN TAKİP’TE...