Çalışmaları yerinde incelediler

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici devam eden projeleri yerlerinde inceleyerek bilgi alışverişinde bulundular.                  

Emirdağ Belediyesi tarafından yapımı devam eden Taş Restoran, Gökkız Kadınlar Hamamı ve Kadın Kültür Evi projelerini yerinde inceleyen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldılar. İkili ilk olarak restore işlemi devam eden Taş restorantı yerinde incelediler. Taş Restoran 700 metrekare içerisinde ailelerin birlikte gelerek vakit geçirecekleri, çocuk oyun alanları, otopark, bahçe ve canlı müzik etkinliklerinin yanı sıra önemli günlerde davetlerin yapılabileceği mekan haline getirilmesi sağlanmakta.

Projelere son rötuşlar yapılıyor

Başkan Koyuncu ve Kaymakam Bilici, diğer bir proje olan Gökkız Kadınlar Hamamı ve Kadın Kültür Evi’ni de ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundular.  Gökkız Kadınlar Hamamı ilçe de yalnız kadınlara ait haftanın her günü gelebilecekleri hijyen ve güven açısından da kendilerini daha rahat hissetmeleri sağlanacak.  Aynı proje içerisinde bulunan Kadın Kültür Evi’nde ise bayanların daha kaliteli zaman geçirmeleri sağlanacağı bina inşaatına devam edilmekte. Ahmet IŞIK

Editör: TE Bilisim